Slik løser du WV-33907-2

Kunne ikke koble til serveren innenfor denne tidsgrensen. Tilkoblingen kan være opptatt eller midlertidig ustabil.

1. Gå til Innstillinger > Nettverk > Test Internett-tilkoblingen og sjekk nettverksstatusen. Prøv å koble til nettverket på nytt.
  2. Hvis problemet vedvarer, kan det hende nettverket er ustabilt. Prøv følgende:
    • Start systemet på nytt og prøv igjen.
    • Hvis du bruker en Wi-Fi-tilkobling, må du plassere PlayStation®4-konsollsystemet og ruteren nærmere hverandre og sørge for at det ikke er noen hindringer mellom dem.
    • Det kan hende at andre enheter på nettverket bruker mye båndbredde. Vent til disse er ferdige.
    • Prøv å koble til et annet nettverk hvis tilgjengelig.
  3. Kontroller statusinformasjonen for PlayStation™Network.