CE-105638-3

Innholdsaktivering mislyktes.

Hvis denne feilen oppstår, kan du prøve følgende trinn:

1. Start PlayStation®5-konsollen på nytt.
  2. Test Internett-tilkoblingen ved å gå til Innstillinger > Nettverk > Test Internett-tilkobling for å kontrollere at du er koblet til Internett. Se også gjennom og konfigurer nettverksinnstillingene på nytt om nødvendig.
  3. Slå av ruteren, og vent i minst fem minutter før du starter den på nytt.
  4. Hvis du bruker en trådløs tilkobling, kan du prøve å flytte PS5-konsollen nærmere ruteren og fjerne eventuelle tilkoblingsforstyrrelser mellom enhetene. Prøv også å bruke en kablet tilkobling hvis det er mulig.
  5. Problemet kan skyldes bruk av samme konto på flere PS5-konsoller samtidig. Gå til Innstillinger > Brukere og kontoer > Annet > Konsolldeling og offline-spilling og slå på Konsolldeling og offline-spilling
  6. Dette kan være et midlertidig problem. Prøv på nytt etter en stund.