CE-106439-3

Programfeil

Prøv følgende trinn:

1. Start PlayStation®5-konsollen på nytt.
  2. Hvis systemprogramvaren ikke er oppdatert, oppdaterer du til den nyeste versjonen. Gå til Innstillinger > System > Systemprogramvare > Systemprogramvareoppdatering og innstillinger
  3. Velg programmet, trykk på options-knappen, og velg Se etter oppdatering.
  4. Hvis problemet vedvarer, velger du programmet på startskjermen, trykker på valgknappen og sletter programmet. Installer programmet på nytt, og oppdater det til den nyeste versjonen.