CE-109258-5

Kunne ikke koble til serveren.

Hvis denne feilen vises, kan det hende at tilkoblingen til serveren mislyktes, og at lisensinformasjonen for innholdet ikke ble bekreftet.
  1. Sjekk PlayStation™Network-statussiden for å se om det er registrert noe oppdatert informasjon om serverfeil eller vedlikehold.
  2. Start PlayStation®5-konsollen på nytt.
  3. Slå av ruteren og modemet, og vent i minst fem minutter før du starter det på nytt.
  4. Prøv å gå til Innstillinger > Brukere og kontoer > Annet > Gjenopprett lisenser.
  5. Dette kan være et midlertidig problem. Prøv på nytt etter en stund.