NW-102636-8

Det har oppstått et tidsavbrudd for tilkoblingen til PlayStation™Network.

Prøv følgende:
  1. Kontroller innstillingene til Internett-tilkoblingen.
  2. Slå av modemet/ruteren, og vent i minst fem minutter før du starter det på nytt.
  3. Når du bruker trådløs (Wi-Fi) kommunikasjon, må du plassere PlayStation®5 nær tilgangspunktet eller ruteren og sørge for at ingenting forstyrrer kommunikasjonen mellom disse enhetene.
  4. Sjekk spillserveren på utviklerens spillnettsted og statussiden for PlayStation™Network.
  5. La det stå en stund før du utfører handlingen.