Slik løser du SU-101312-8

Finner ikke Blu-ray Disc-stasjonen.

Denne feilen vises når PlayStation®5-konsollen ikke gjenkjenner en Blu-ray Disc-stasjon.

Hvis du ser denne feilen, men konsollens Blu-ray Disc-stasjon ikke er fysisk fjernet, kan du prøve følgende.

1. Slå av og koble fra konsollen.
  2. Slå av ruteren, og vent i minst fem minutter før du slår på ruteren igjen.
  3. Koble konsollen til igjen, og start den på nytt.
  4. Gå til kontrollsenteret og velg Varslinger. Marker oppdateringsfilen, trykk på OPTIONS-knappen, og velg Slett.
  5. Gå til Innstillinger > System > Systemprogramvare > Systemprogramvareoppdateringer og innstillinger.
    Start oppdateringen på nytt. Hvis oppdateringen mislykkes, kan du gå til veiledningene nedenfor for feilsøkingstrinn.
  1. Prøv å tilbakestille* PS5-konsollen.
    Gå til Innstillinger > System > Systemprogramvare > Alternativer for tilbakestilling > Tilbakestill konsollen.
    *Når du tilbakestiller konsollen, slettes alle data som er lagret på konsollen. Dette kan ikke angres. Hvis du kan, bør du sikkerhetskopiere dataene dine før du tilbakestiller konsollen.

Hvis du fortsatt opplever problemer, kan du gå til PlayStation-reparasjoner.