Slik løser du 0x83200114

Fjernspilleren PlayStation Portal™ kan ikke kobles til et Wi-Fi-nettverk.

Det kan være et problem med Wi-Fi-innstillingene / innstillingene for Wi-Fi-tilgangspunktet.

• Kontroller om Wi-Fi er tilgjengelig på andre enheter. Hvis du har problemer med Wi-Fi-nettverket, kan du kontakte Internett-leverandøren din.
  • Kontroller Wi-Fi-innstillingene/Wi-Fi-tilgangspunktet.
  1. Sveip til venstre fra øverst til høyre på PS Portal-skjermbildet for å vise hurtigmenyen.
  2. Velg Innstillinger > Nettverk > Oppsett av Internett-tilkobling, og sjekk Wi-Fi-innstillingene igjen.

– Hvis denne feilen fortsetter å skje, kan du prøve å bruke et annet Wi-Fi-nettverk.