Slik løser du 0x83200219

Fjernspilleren PlayStation Portal™ har en systemfeil.

Det kan ha oppstått en systemfeil med PS Portal.

• Start PS Portal på nytt.
    1. Trykk på og hold nede av/på-knappen.
    2. Velg Start på nytt.
  • Hvis omstart ikke løser problemet, kan du prøve å tilbakestille PS Portal.
    Merk: Tilbakestilling logger deg ut av PS Portal, i tillegg til at alle data og tilpassede innstillinger slettes.
    1. Sveip til venstre fra øverst til høyre på PS Portal-skjermbildet for å vise hurtigmenyen.
    2. Velg Innstillinger > System > Systemprogramvare > Tilbakestillingsalternativer.
    3. Velg Tilbakestill.

– Hvis denne feilen vedvarer, kan du kontakte PlayStations kundestøtte ved hjelp av koblingen nedenfor.