Slik laster du ned spill og spilltillegg fra PlayStation Store

Finn ut hvordan du laster ned kjøp på nett eller direkte til PlayStation®5- eller PlayStation®4-konsollen.

Slik laster du ned spill og spilltillegg fra PlayStation Store på nett

1. Velg Logg på øverst til høyre på denne siden.
  2. Velg avataren øverst til høyre på denne siden > Spillbibliotek > Kjøpt.
  3. Velg spillet, og velg Last ned.
    Velg nedlastingsikonet på mobilenheter.
  • Hvis du vil laste ned spilltillegg, går du til Spillbibliotek > Kjøpt. Deretter velger du spillet og blar til Spilltillegg-delen. Velg et spilltillegg, og velg Last ned fra bibliotek.
  • Du trenger en PS5-konsoll som er logget på kontoen din, eller en PS4-konsoll som er aktivert som primær PS4-konsoll, for å laste ned innholdet ditt eksternt.
  • Hvis du vil starte en ekstern nedlasting, må du konfigurere automatiske nedlastinger for konsollen. Hvis automatiske nedlastinger ikke er slått på, lastes spillet ned neste gang du slår på konsollen.
  1. Gå til Spill-hjem > Spillbibliotek > Din samling.
  2. Velg spillet, og velg Last ned.
    Spillet installeres automatisk. Avhengig av spillet kan du ha muligheten til å kopiere og spille en del av spillet med én gang.
  • Hvis du vil laste ned spilltillegg, går du til Spillbibliotek > Din samling. Deretter velger du spillet og blar til Spilltillegg-delen. Velg et spilltillegg, og velg Last ned.
  1. Gå til Bibliotek > Kjøpt.
  2. Velg spillet, og velg Last ned.
    Spillet installeres automatisk. Avhengig av spillet kan du ha muligheten til å kopiere og spille en del av spillet med én gang.
  • Hvis du vil laste ned spilltillegg, går du til Bibliotek > Kjøpt og velger et spill. Deretter velger du PlayStation Store > Dine spilltillegg og velger pilikonet ved siden av spilltillegget for å starte nedlastingen.
  1. Velg Spillbibliotek-ikonet nederst på skjermen.
  2. Velg Kjøpt øverst på skjermen.
  3. Velg spillet, og velg Last ned til konsoll-knappen.
  • Hvis du vil laste ned spilltillegg, velger du spillet i PlayStation®App og velger Spilltillegg. Velg et spilltillegg, og velg Last ned til konsoll-knappen.
  • Du må koble til en konsoll for å laste ned spill eksternt.
  • Hvis du vil starte en ekstern nedlasting, må du konfigurere automatiske nedlastinger for konsollen. Hvis automatiske nedlastinger ikke er slått på, lastes spillet ned neste gang du slår på konsollen.

Slik bytter du mellom et spills forskjellige konsollversjoner på en PS5-konsoll

Enkelte PS4-spill kan oppgraderes til den digitale PS5-versjonen av spillet på en PS5-konsoll. Du kan bytte mellom dem ved å trykke på valgknappen hvis du eier begge versjonene av spillet. Gå til veiledningen nedenfor for å få mer informasjon.

Har du problemer?

• Hvis du har problemer med nedlasting av spill eller problemer med spilltillegg, kan du se veiledningene nedenfor.
  • Hvis du ikke finner spillet eller spilltillegget du har kjøpt, må du sjekke transaksjonshistorikken din.