Slik samhandler du med venner mens du spiller et PlayStation-spill på PC

Finn ut hvordan du ser venner som er online, søker etter spillere og administrerer venneforespørsler.

Slik får du tilgang til Venneadministrasjon mens du spiller et PlayStation-spill på PC

1. Trykk på Shift + F1 for å åpne PlayStation™-overlegget.
  2. Velg Venner.
    Vennelisten din vises.

Slik ser du en venns profil mens du spiller et PlayStation-spill på PC

1. Trykk på Shift + F1 for å åpne PlayStation™-overlegget.
  2. Velg Venner.
    Vennelisten din vises.
  3. Du kan enten søke etter spilleren eller velge dem fra listen.
    Spillerprofilen åpnes.

Slik behandler du venneforespørsler mens du spiller et PlayStation-spill på PC

1. Trykk på Shift + F1  for å åpne PlayStation™-overlegget.
  2. Velg Venner.
    Vennelisten din vises.
  3. Velg en venneforespørsel for å svare.

Slik blokkerer du en spiller mens du spiller et PlayStation-spill på PC

1. Trykk på Shift + F1  for å åpne PlayStation™-overlegget.
  2. Velg Venner.
    Du kan enten søke etter spilleren eller velge dem fra listen.
  3. På spillerens profil velger du Blokker.

Slik rapporterer du en spiller mens du spiller et PlayStation-spill på PC

1. Trykk på Shift + F1  for å åpne PlayStation™-overlegget.
  2. Velg Venner.
    Du kan enten søke etter spilleren eller velge dem fra listen.
  3. På spillerens profil velger du Rapporter.