Støtte for Ghost of Tsushima Director's Cut til PC

Lær mer om de forskjellige Ghost of Tsushima™ Director's Cut-utgavene til PC, hvilke språk som støttes i spillet, og hvordan du får tilgang til forhåndsbestillingsbonuser.

Hva er maskinvarekravene til Ghost of Tsushima Director's Cut for PC?

Minstekrav til ytelse

Forhåndsinnstilling

Svært lav

Gjennomsnittlig ytelse

720 P ved 30 FPS

Prosessor

Intel Core i3-7100

AMD Ryzen 3 1200

Grafikk

NVIDIA GeForce GTX 960 4 GB

AMD Radeon RX 5500 XT

Minne

8 GB

Lagring

75 GB HDD-lagringsplass (SSD anbefalt)

OS

Windows 10 64-bit

Forhåndsinnstilling

Middels

Gjennomsnittlig ytelse

1080 P ved 60 FPS

Prosessor

Intel Core i5-8600

AMD Ryzen 5 3600

Grafikk

NVIDIA GeForce RTX 2060

AMD Radeon RX 5600 XT

Minne

16 GB

Lagring

75 GB SSD-lagringsplass

OS

Windows 10 64-bit

Forhåndsinnstilling

Høy

Gjennomsnittlig ytelse

1440 P ved 60 FPS / 4K ved 30 FPS

Prosessor

Intel Core i5-11400

AMD Ryzen 5 5600

Grafikk

NVIDIA GeForce RTX 3070

AMD Radeon RX 6800

Minne

16 GB

Lagring

75 GB SSD-lagringsplass

OS

Windows 10 64-bit

Forhåndsinnstilling

Svært høy

Gjennomsnittlig ytelse

4K ved 60 FPS

Prosessor

Intel Core i5-11400

AMD Ryzen 5 5600

Grafikk

NVIDIA GeForce RTX 4080

AMD Radeon RX 7900 XT

Minne

16 GB

Lagring

75 GB SSD-lagringsplass

OS

Windows 10 64-bit

Hvor finner jeg feilsøkingsinformasjon for Ghost of Tsushima Director's Cut for PC?

Du finner Steam Support og Epic Support under, eller du kan kontakte PlayStations kundestøtte ved å bruke koblingen nederst på denne siden:

Du kan også stikke innom Nixxes Knowledge Base, hvor du finner artikler, vanlige spørsmål, oppdateringsmerknader og informasjon om kjente problemer.

Hvis du trenger mer hjelp, kan du sende en forespørsel til Nixxes’ kundestøtte.

Hvilke språk støtter Ghost of Tsushima Director's Cut for PC?

Språk i spillet

Tale

Tekst

Arabisk

x

Brasiliansk portugisisk

x

x

Kroatisk

x

Tsjekkisk

x

Dansk

x

Nederlandsk

x

Engelsk

x

x

Finsk

x

Fransk

x

x

Tysk

x

x

Gresk

x

Ungarsk

x

Italiensk

x

x

Japansk

x

x

Koreansk

x

Latinamerikansk spansk

x

x

Norsk

x

Polsk

x

x

Portugisisk

x

x

Russisk

x

x

Forenklet kinesisk

x

Spansk

x

x

Svensk

x

Thai

x

Tradisjonell kinesisk

x

Tyrkisk

x

Har Ghost of Tsushima Director's Cut for PC online-spilling eller flerspillerspiling?

Ja. Legends-modusen (samarbeidsbasert flerspillerspilling) støttes på PC.

• PlayStation Network-pålogging kreves for å spille online flerspiller og bruke PlayStation-overlegget.
  • Online flerspillerspilling er ikke tilgjengelig på Steam Deck.
  • Krysspilling mellom PS4-konsoller, PS5-konsoller og PC støttes når du starter en spilløkt ved å invitere PSN-venner. Denne funksjonen er i betaversjon.
    For å invitere PSN-venner velger du Åpne legendemodusen fra hovedmenyen og deretter Sosialt. Vennelisten din åpnes. Velg en spiller fra listen som åpnes, og velg Send invitasjon.

Hvor finner jeg bonuselementene?

Bonuser ved forhåndsbestilling

1. Spill gjennom prologen frem til du får fri tilgang til verdenen. Dette skjer etter veiledningen om å rope på hesten din.
    Spillet viser en hurtigopplåsingsmelding for hvert element du har.
  2. Velg New Game+-hesten i stallen like før du forlater prologen. Etter at du har valgt denne hesten, fortsetter du prologen, og en melding viser at du har låst opp hesten.

Bonus for kontotilkobling

1. Klikk på meldingen for å koble til kontoen din første gang du går til hovedmenyen.
  2. Du kan også velge Koble til PlayStation Network fra hovedmenyen.
  3. Spill gjennom prologen frem til du får fri tilgang til verdenen. Dette skjer etter veiledningen om å rope på hesten din.
  4. Gå inn i tannhjulmenyen for å se de andre elementene.

Hvilke tilgjengelighetsfunksjoner er tilgjengelige i Ghost of Tsushima Director's Cut for PC?

Ghost of Tsushima Director's Cut for PC støtter flere tilgjengelighetsfunksjoner. Tilgjengelighetsfunksjonene finner du i spillets innstillinger.

• Undertekstskygge
    Slå bakgrunn for undertekster av eller på.
  • Navn i undertekster
    Undertekstene inkluderer navn på karakterer.
  • Undertekstfarge
    Vis undertekster i valgt farge (hvit/gul/blå/rød/grønn).
  • Stor tekst
    Slå stor tekst av eller på.
  • Bedre kamphint
    Øker størrelsen på visuelle hjelpemidler for å parere / dukke unna.
  • Synligere vind
    Øker synligheten til ledevinden.
  • Kontroller for minispill
    Tid er ikke en faktor i minispill når det er forenklet, og det er enklere å bruke i spill som krever presise kontroller.
  • Slå av/på holde inne
    Enkelte handlinger som krever at knapper blir holdt nede, kan nå endres med ett enkelt knappetrykk.
  • Siktehjelp
    Forbedrer nøyaktigheten når du sikter ved automatisk å sikte mot fiender i nærheten.
  • Prosjektilindikator
    Viser en visuell indikator som signaliserer innkommende avstandsangrep utenfor skjermen.
  • Mørk lysbombeeffekt
    Endrer fargen på skjermeffektene for lysbomben til svart.