Dele skjermbilder og videoklipp på PS5-konsoller

Slik deler du skjermbilder og videoklipp på PS5-konsoller

Forbedre skjermbildene og videoklippene på PlayStation®5-konsoller, og opprett varige minner fra spillene dine.

Slik deler du videoklipp og skjermbilder på PS5-konsoller

1. Trykk på PS-knappen for å åpne kontrollsenteret, og velg deretter kortet Nylig opprettet.
  2. Velg et videoklipp eller skjermbilde, og velg deretter Del.
  3. Velg et delemål eller en mottaker.
    Du kan skrive en melding til mottakeren eller legge til ekstra videoklipp eller skjermbilder ved å velge Skjermbilder og videoklipp.
  4. Velg Send.
    Du får et varsel når skjermklippet er delt.
  1. Gå til hjem-skjermen for spill, og velg Mediegalleri.
  2. Velg et videoklipp eller skjermbilde, og velg deretter Del.
    Du kan også velge flere skjermklipp ved å velge Velg flere og deretter Del.
  3. Velg et delemål eller en mottaker.
    Når du vil dele med et selskap, kan du velge mellom et eksisterende selskap eller opprette et nytt et.
  4. Du kan skrive en melding til mottakeren eller legge til ekstra videoklipp eller skjermbilder ved å velge Skjermbilder og videoklipp.
  5. Velg Send.
    Du får et varsel når videoklippet eller skjermbildet er delt.
  • Du kan bare dele ett videoklipp om gangen. Du kan dele maks fire skjermbilder om gangen. Når du deler et videoklipp med et selskap, er tidsbegrensingen tre minutter.

Slik redigerer du videoklipp og skjermbilder på PS5-konsoller

1. Gå til hjem-skjermen for spill, og velg Mediegalleri for å se alle skjermbildene og videoklippene.
  2. Åpne et skjermbilde eller videoklipp og velg Rediger. Du kan redigere skjermbilder eller videoklipp på følgende måter:

Beskjær
Roter skjermbildet, og ram det inn.

Legg til tekst
Legg til tekst på bildet, og skriv en beskjed.

Kort ned
Fjern overflødig opptakstid på starten eller slutten av et videoklipp. Før du lagrer videoklippet, velger du Forhåndsvisning for å se hvordan det ser ut.

Forsidebilde
Velg et miniatyrbilde for videoen.

Du kan også lagre et øyeblikk i videoklippet som skjermbilde ved å velge Ta skjermbilde.

Slik redigerer du videoklipp og skjermbilder i Share Factory Studio

Bruk Share Factory Studio for å redigere skjermbilder og videoklipp ytterligere ved å legge til effekter og musikk. Hvis du vil opprette videoprosjekter, går du til hjem-skjermen for spill og velger Share Factory Studio.

1. Søk etter Share Factory Studio i PlayStation Store. Hvis det ikke er installert, må du laste ned og installere appen.
  2. For å redigere et skjermklipp i Share Factory Studio velger du et lagret skjermklipp fra Mediegalleri.
  3. Velg Mer (...)Rediger i Share Factory Studio.
    Når du er ferdig med redigeringen, blir det redigerte skjermklippet lagret i mediegalleriet.

• Innholdet som eksporteres fra Share Factory Studio, lagres på konsollens lagringsplass, og du får tilgang til det i Mediegalleri.
  • Hvis du vil ha mer informasjon og hjelp, kan du trykke på valgknappen fra et redigeringsskjermbilde og se håndboken for Share Factory Studio.

Bits
Rediger og del et enkelt videoklipp eller skjermbilde med én av de mange Bit-stilene. Du kan også bruke funksjonen for hurtigredigering til å lage en egendefinert oppretting.

Videoredigering
Lag videoer i profesjonell stil ved å legge til lydkommentarer, introduksjoner, overganger og effekter som sakte film eller timelapse. Videoredigeringen inneholder flere alternativer og tillater lengre videoer og detaljert redigering.

Bilderedigering
Lag din egen montasje av skjermbilder med tekst, filtre, klistremerker med mer.

Verktøykasse
Koble til en USB-stasjon og importer bildene, videoene og musikken du liker best for å bruke det i Share Factory Studio.