Slik konfigurerer du Backbone One PlayStation Edition for iPhone

Finn ut hvordan du konfigurerer Backbone One PlayStation® Edition for bruk med Avstandsspill på iPhone® og andre kompatible programmer.

Slik konfigurerer du Backbone One PlayStation Edition på iPhone

1. Utvide Backbone One PlayStation Edition.
  2. Sett Backbone One PlayStation Edition-kontakten inn i Lightning-porten på din iPhone.
  3. Skyv håndtakene på Backbone One PlayStation Edition sammen til din iPhone er på plass.

Slik monterer du iPhone 14-, 14 Plus-, 14 Pro-, 14 Pro Max-, 13- og 13 Pro Max-adaptere.

1. Utvid Backbone One PlayStation Edition.
  2. Skyv adapteren inn på broen fra midten.
  3. Skyv adapteren mot venstre håndtak.

Hvilke iPhone-modeller kan Backbone One – PlayStation Edition kobles til?

Backbone One PlayStation Edition kan brukes med alle iOS-enheter som kjører iOS 15 eller nyere. Nedenfor finner du en liste over iPhone-er som kan kjøre iOS 15 eller nyere som referanse.

iPhone 14 iPhone 11
iPhone 14 Plus

iPhone SE
(1. generasjon)

iPhone 14 Pro

iPhone SE
(2. generasjon)

iPhone 14 Pro Max iPhone XS
iPhone 13 iPhone XS Max
iPhone 13 mini iPhone XR
iPhone 13 Pro* iPhone X
iPhone 13 Pro Max* iPhone 8
iPhone 12 Pro iPhone 8 Plus
iPhone 12 Pro Max iPhone 7
iPhone 12 mini iPhone 7 Plus
iPhone 12 iPhone 6s
iPhone 11 Pro iPhone 6s Plus

iPhone 11 Pro Max

Slik bruker du opprett-menyen på Backbone One PlayStation Edition

Hvis du vil bruke opprett-menyen, trykker du på valgknappen på Backbone One PlayStation® Edition-kontrolleren når du bruker Avstandsspill.

• Opprett-menyen er bare tilgjengelig når du bruker Avstandsspill.

Hvilke apper er kompatible med Backbone One PlayStation Edition?

Backbone One PlayStation Edition for iPhone er kompatibel med populære spill som Call of Duty®: Mobile, Minecraft og de fleste Apple Arcade®-spillene.

I tillegg er Backbone One PlayStation Edition kompatibel med Avstandsspill.

Hvor du finner Backbone One-støtte

Du finner støtteinformasjon på nettstedet til Backbone One nedenfor.

Vanlige spørsmål

Er Backbone One-appen påkrevd?
Backbone One+-appen er ikke nødvendig for å bruke Backbone One PlayStation Edition som kontroller.

Må Backbone One PlayStation Edition lades?
Nei, Backbone One PlayStation Edition har ikke batteri. Backbone One PlayStation Edition bruker minimalt med strøm fra iPhone til funksjonalitet. En Lightning-port for gjennomgang på Backbone One PlayStation Edition gjør at du kan lade telefonen mens du spiller.

Kan du bruke Bluetooth mens du bruker Backbone One PlayStation Edition?
Ja, du kan bruke Apple-enhetens Bluetooth-funksjon mens den er koblet til Backbone One PlayStation Edition.