Slik kobler du PS Link-enheten din til PS Portal

Finn ut hvordan du parkobler og kobler følgende PlayStation Link™-enheter til fjernspilleren PlayStation Portal™.

Slik parkobler og kobler du sammen det trådløse hodesettet med PS Portal

Første gang du bruker det trådløse PULSE Elite™-hodesettet med PS Portal, må du parkoble dem. Forsikre deg om at du har fullført det første oppsettet av PS Portal før du kobler dem sammen.

1. Slå på PS Portal.
  2. Trykk på og hold inne PlayStation Link™-knappen på hodesettet, og slipp den når statusindikatoren på hodesettet blinker raskt blått (i ca. åtte sekunder).
    Hodesettet er i paringsmodus når indikatoren blinker raskt blått.
  1. Trykk på PS-knappen på PS Portal.
    Når hodesettet er parkoblet og tilkoblet, lyser indikatoren på det blått, og PS Portal viser at det er tilkoblet.
  • Når du har parkoblet hodesettet med PS Portal, vil det også søke etter parkoblede Bluetooth-enheter som er klare til å kobles til. Indikatoren på hodesettet blinker sakte fra lyst til mørkt i noen sekunder mens søket pågår. Du kan nå koble mobilenheten til hodesettet for å lytte til lyd fra begge enhetene samtidig.
  • Hodesettet forblir i parkoblingsmodus i opptil 30 sekunder. Hvis hodesettet ikke finner en tilgjengelig tilkobling, slås det av. Trykk på og hold inne PS Link-knappen på hodesettet i ca. åtte sekunder for å aktivere parkoblingsmodus igjen.

Slik parkobler og kobler du sammen trådløse øreplugger med PS Portal

Første gang du bruker de trådløse PULSE Explore™-ørepluggene med PS Portal, må du parkoble dem. Forsikre deg om at du har fullført det første oppsettet av PS Portal før du kobler dem sammen.

1. Slå på PS Portal.
  2. Sørg for at begge ørepluggene er i ladeetuiet.
  3. Trykk på og hold PlayStation Link™-knappen på etuiet inne, og slipp den når statusindikatoren på etuiet blinker raskt blått (i ca. åtte sekunder). Ørepluggene er i parkoblingsmodus når indikatoren blinker raskt blått.
  1. Trykk på PS-knappen på PS Portal.
    Når den er parkoblet og tilkoblet, lyser indikatoren på etuiet blått, og PS Portal viser at den er tilkoblet.
  • Etter at du har koblet til PS Portal, vil ørepluggene også søke etter parkoblede Bluetooth-enheter som er klare til å kobles til. Indikatoren på etuiet blinker sakte fra lyst til mørkt i noen sekunder mens du søker. Du kan nå koble mobilenheten til ørepluggene for å lytte til lyd fra begge enhetene samtidig.
  • Ørepluggene forblir i parkoblingsmodus i opptil 30 sekunder. Hvis ørepluggene ikke finner en tilgjengelig tilkobling, slås de av. Trykk på og hold inne PS Link-knappen på etuiet i ca. åtte sekunder for å starte parkoblingsmodus igjen.

Slik bytter du lydtilkoblinger mellom PS5-konsollen og PS Portal

Når du bruker PS Link-enheten på PlayStation®5-konsollen og vil bytte til lyd på PlayStation Portal-fjernspilleren (eller omvendt), følger du disse trinnene for å bytte PlayStation Link-tilkoblingene.

Bytte tilkoblinger på det trådløse hodesettet ditt

Kontroller at det trådløse PULSE Elite-hodesettet er parkoblet med både PS5®-konsollen og PS Portal.

1. Kontroller at PS Portal er på.
  2. Trykk på og hold inne PS Link-knappen på hodesettet, og slipp den når statusindikatoren på hodesettet blinker hvitt (i ca. to sekunder). Indikatoren blinker sakte fra lyst til mørkt mens det søkes etter en tidligere parkoblet tilkobling.
  1. Følg instruksjonene på skjermen når varselet om PS Link-enhet i nærheten vises på skjermen til PS Portal.
    Når tilkoblingen er opprettet, lyser indikatoren på hodesettet blått, og PS Portal viser at den er tilkoblet.
  • Hvis PS Portal er slått av når du prøver å bytte tilkobling, vil ikke hodesettet kunne kobles til den. Hodesettet kobles tilbake til konsollen.
  • Hvis varselet ikke vises på skjermen, trykker du på PS Link-knappen på PS Portal.
  1. Kontroller at PS5-konsollen er slått på, og at PlayStation Link™ USB-adapteren er satt inn i konsollen.
  2. Trykk på og hold inne PS Link-knappen på hodesettet i ca. to sekunder, og slipp den når statusindikatoren på hodesettet blinker hvitt.
    Indikatoren blinker sakte fra lyst til mørkt mens du søker etter en tidligere parkoblet tilkobling.
  1. Følg instruksjonene på skjermen når et varsel om PS Link-enhet i nærheten vises på skjermen som er koblet til konsollen.
    Når hodesettet er tilkoblet, lyser indikatoren på hodesettet kontinuerlig blått, og indikatoren på adapteren lyser kontinuerlig hvitt.
  • Hvis PS5-konsollen er slått av når du prøver å bytte tilkobling, vil ikke hodesettet kunne kobles til den. Hodesettet kobles tilbake til PS Portal.
  • Hvis varselet ikke vises på skjermen, trykker du på PS Link-knappen på adapteren.

Slik bytter du tilkoblinger på de trådløse ørepluggene dine

Kontroller at PULSE Explore-ørepluggene er parkoblet med både PS5-konsollen og PS Portal.

1. Kontroller at PS Portal er på.
  2. Trykk på og hold inne PS Link-knappen på ørepluggen i ca. to sekunder.
  1. Følg instruksjonene på skjermen når varselet om PS Link-enhet i nærheten vises på skjermen til PS Portal.
    Når du er tilkoblet, viser PS Portal en tilkoblet tilstand.
  • Hvis PS Portal er slått av når du prøver å bytte tilkobling, vil ikke ørepluggene kunne kobles til den. Ørepluggene kobles tilbake til konsollen.
  • Hvis varselet ikke vises på skjermen, trykker du på PS Link-knappen på PS Portal.
  1. Kontroller at PS5-konsollen er slått på, og at PlayStation Link™ USB-adapteren er satt inn i konsollen.
  2. Trykk på og hold inne PS Link-knappen på ørepluggen i ca. to sekunder.
  1. Følg instruksjonene på skjermen når et varsel om PS Link-enhet i nærheten vises på skjermen som er koblet til konsollen.
    Når den er tilkoblet, lyser indikatoren på adapteren hvitt.
  • Hvis PS5-konsollen er slått av når du prøver å bytte tilkobling, vil ikke ørepluggene kunne kobles til den. Ørepluggene kobles tilbake til PS Portal.
  • Hvis varselet ikke vises på skjermen, trykker du på PS Link-knappen på USB-adapteren.
  • Du kan bare koble til og lytte til én PS Link-tilkobling om gangen når ørepluggene er koblet til både en USB-adapter og PS Portal.
  • Du kan styre volumet fra PS Link-enheten, konsollen eller PS Portal.
  • Hvis du vil ha mer informasjon om PS Portal, kan du se brukerhåndboken for fjernspilleren PlayStation Portal.