Slik bruker du PS VR2 for å spille VR-spill på PC

Finn ut hvordan du bruker PlayStation®VR2 på Windows®-PC-en og hvordan du spiller VR-spill på Steam™.

Slik bruker du PS VR2 for å spille VR-spill på PC

1. Konfigurere PS VR2 på PC-en.
  1. Trykk på PS-knappen på PlayStation VR2 Sense™-kontrolleren for å åpne SteamVR™-dashbordet.
  2. Bruk PS VR2 Sense-kontrolleren til å navigere på skjermen, og trykk på L2- eller R2-knappen for å velge et element.
  • Hvis VR-spillet ikke fungerer som forventet, kan du prøve å senke gjengivelsesoppløsningen eller slå av bevegelsesutjevning i SteamVR™-innstillingene.
  • Hvis du vil vite mer om SteamVR™ og hvilke VR-spill som er tilgjengelige på Steam®, kan du gå til Steam®-nettstedet.

Innhold på skjermen til PlayStation VR2-appen.

Åpne Steam™ på Windows® PC-skjermen, og velg PlayStation®VR2-appen. Du kan også åpne appen ved å trykke på PS-knappen på PS VR2 Sense-kontrolleren og velge PlayStation VR2-appen fra SteamVR™-dashbordet.

• Du trenger ikke å åpne PlayStation®VR2-appen hver gang du bruker PS VR2 med SteamVR™.

A) Mer
Viser innstillinger for spilleområdet, innstillinger for appdata, helseadvarsler med mer.

B) Batterinivå
Viser batterinivået til PS VR2 Sense-kontrolleren.

C) Enhetsstatus
Viser statusen til enhetene dine.

D) Oppdatering
Vises når en fastvareoppdatering er tilgjengelig.

E ) Hjelp og støtte (feilsøking)
Åpner støttesiden for PS VR2.

Se omgivelsene dine når du bruker PS VR2 på PC

Trykk på funksjonsknappen på VR-hodesettet for å aktivere direktesikt. Direktesikt gjør at du kan se omgivelsene rundt deg mens du har på VR-hodesettet.

• VR-spillet settes ikke på pause når du bytter til direktesikt. Sørg for at du setter spillet på pause eller lagrer før du bytter til direktesikt for å unngå å miste spillprogresjon.
  • Hvis du forlater spilleområdet, viser ikke skjermen omgivelsene dine automatisk. Sørg for å bytte til direktesikt for å se omgivelsene rundt deg.

Tilbakestille synslinjen til hodesettet når du bruker PS VR2 på PC

Du kan stille inn retningen du vender mot med VR-hodesettet som foran. Trykk på og hold inne valgknappen (F) på den høyre PS VR2 Sense-kontrolleren til synslinjen er tilbakestilt.

Slik tar du et skjermbilde når du bruker PS VR2 på PC

Hvis du vil ta et skjermbilde i VR-spillet, trykker du på opprett-knappen (G) på den venstre PS VR2 Sense-kontrolleren.

• Du kan også trykke på PS-knappen og L2-knappen på den venstre kontrolleren samtidig for å ta et skjermbilde.
  • Du kan ikke filme videoklipp med PS VR2 på PC.
  • Standardplasseringen for skjermbildene på PC-en er:
    C:\Programfiler (x86)\Steam\userdata\[Brukernummer på Steam]\760\remote\[App ID]\screenshots