Slik gjør du deg klar til å bruke PS VR2 på PC

Finn ut hvilke PC-spesifikasjoner som kreves for å bruke PlayStation®VR2 på en Windows®-PC, og hvilke andre typer maskinvare og apper som trengs.

Hvilke PC-spesifikasjoner kreves for å bruke PS VR2 på PC?

Sørg for at PC-en oppfyller følgende minimumskrav til spesifikasjoner for å bruke PS VR2.

OS

Windows 10 64-bit

Windows 11 64-bit

Prosessor

Intel Core i5 7600

AMD Ryzen 3 3100 *1

Minne

8 GB eller mer

Grafikkort*2*3

NVIDIA GeForce GTX 1650 eller nyere
i NVIDIA RTX-serien

AMD Radeon RX 5500XT eller nyere
AMD Radeon RX 6500XT eller nyere *4 *5

DisplayPort™*6

DisplayPort 1.4

USB-port

USB 3.0*7

Bluetooth®

Bluetooth® 4.0 eller nyere

*1 Zen2 eller nyere arkitektur kreves.

*2 Må ha en dedikert Mini DisplayPort™- eller standard DisplayPort™-utgangsport. DisplayPort™ over USB Type-C® er ikke kompatibel med PlayStation®VR2 PC-adapteren.

*3 Sørg for at du bruker den nyeste grafikkortdriveren. Hvis du opplever problemer med den nyeste driveren, kan du prøve å gå tilbake til en eldre versjon.

*4 For best ytelse anbefaler vi at du bruker et NVIDIA GeForce GTX 3060-grafikkort eller nyere, eller et AMD Radeon RX 6600XT-grafikkort eller nyere.

*5 Turing eller nyere arkitektur kreves.

*6 Du må koble DisplayPort™-kabelen direkte til DisplayPort™-porten på PC-en.

*7 Du må koble PlayStation®VR2 PC-adapteren direkte til USB-porten på PC-en. Ikke bruk skjøteledning eller en USB-hub, da dette kan føre til funksjonsfeil.

*8 Noen Bluetooth®-adaptere er kanskje ikke kompatible med PlayStation®VR2 PC-adapteren. Hvis du vil ha mer informasjon om Bluetooth®-adaptere, kan du gå til koblingen nedenfor.

Maskinvarekrav for PS VR2 på PC

Du trenger følgende for å koble PS VR2 til PC-en.

• PlayStation®VR2 PC-adapter
  • DisplayPort™ 1.4-kabel (selges separat)

Hvilke apper kreves for å bruke PS VR2 på PC?

• Steam™
    Last ned appen gratis fra Steam™-nettstedet og opprett en konto.
  • SteamVR™
    Last ned appen gratis fra Steam™-butikken. Denne appen gjør at du kan bruke PS VR2 til å spille VR-spill som er tilgjengelige i Steam™-butikken.
  • PlayStation®VR2-appen
    Last ned appen gratis fra Steam™-butikken. Denne appen gjør at du kan bruke PS VR2 på PC. Bruk appen til å endre spilleområdet og oppdatere fastvaren til PS VR2.