Forskjeller mellom PS VR2 på PC og på PS5-konsoll

Finn ut hva som er forskjellen mellom å spille PlayStation®VR2 på en Windows®-PC og på en PlayStation®5-konsoll.

Hvilke funksjoner er forskjellige mellom PS VR2 på PC og på PS5-konsoll?

Følgende PS VR2-funksjoner støttes ikke når du bruker PS VR2 på en PC.

• HDR-utgang
  • Haptisk feedback fra PlayStation VR2 Sense™-kontrolleren*
  • Adaptive avtrekkere på PlayStation VR2 Sense-kontrolleren
  • Feedback fra VR-hodesettet
  • Øyesporing i VR-hodesettet

*PS VR2 Sense-kontrolleren støtter kontrollervibrasjon, som er en enkel vibrasjonsfunksjon på kontrolleren.

Hvordan er spilleområdene ulike mellom PS VR2 på PC og på PS5-konsoll?

Spilleområdene har andre funksjoner på PS VR2 på PC enn på PS5®-konsollen.

• På PC bytter ikke VR-hodesettet automatisk til direktesikt når du går utenfor spilleområdet.
  • VR-spillestilene som er tilgjengelige på PS5-konsollen, er ikke tilgjengelige på PC. Når du bruker PS VR2 på PC, må du velge en passende størrelse på spilleområdet for hvert VR-spill.

Hvilke spill kan man spille med PS VR2 på PC?

Utvalget av VR-spill avhenger av om du bruker en PS5-konsoll eller en PC.

• På PC: VR-spill som er tilgjengelige på Steam™
  • På PS5-konsoll: PS VR2-spill