Bli vant til spilling med PS VR2

Slik blir du vant til spilling med PS VR2

Få raske tips til å redusere svimmelhet når du spiller spill med PlayStation®VR2-systemet.

Bli vant til spilling med PS VR2

Det kan ta litt tid å bli vant til VR-bilder. Når du først begynner å spille VR-spill, anbefales det at du bruker PS VR2 i korte perioder.

• Prøv å spille spill med den sittende spillestilen først. Gå videre til mer dynamiske bevegelser når du er komfortabel med sittende spilling.
  • Prøv å sørge for at spilleområdet er godt ventilert.
  • Øk spilletiden med PS VR2-hodesettet gradvis. Dette gjør at du kan bli vant til de nye opplevelsene med virtuell virkelighet. Sett på en tidtaker for å minne deg selv på å ta pauser.

Slik kan du se helse- og sikkerhertsinformasjon for PS VR2

1. Gå til Innstillinger > Brukerhåndbok, helse- og sikkerhetsvarsler og annen informasjon.
  2. Velg Helse og sikkerhet.