PS3™-støtte

PlayStation®3

PlayStations kundestøtte

Hvis du vil spille av Blu-ray-plater, trenger PS3-konsollen en fornyet krypteringsnøkkel for Blu-ray-spilleren. Oppdater systemprogramvaren til PS3-konsollen til den nyeste versjonen for å fornye krypteringsnøkkelen for Blu-ray-spilleren.

Hva trenger du hjelp med?

Velg en kategori nedenfor:

Tilbake til kategorier

Systemprogramvareoppdatering

Systemprogramvareoppdatering for PlayStation 3

Last ned de oppdaterte dataene direkte til systemet fra Internett. Den nyeste oppdateringen lastes ned automatisk.
  1. Velg Innstillinger > Systemoppdatering
  2. Velg Oppdater via Internett. Last ned de nyeste oppdaterte dataene fra Internett. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre oppgaven.

Oppdater alltid PlayStation®3-konsollen til den nyeste versjonen av systemprogramvaren. Ved å oppdatere kan du glede deg over nye funksjoner og forbedret bruk og sikkerhet.

Tilbake til kategorier

Håndbøker

Håndbøker og veiledninger for PlayStation 3-konsoll

Finn håndboken for din konsoll eller enhet.

Se online-brukerveiledninger for PlayStation®3-konsollen.

Finn informasjon om garantien for konsollene og enhetene dine.