Slik konfigurerer du YouTube på PS4-konsoller

Finn ut hvordan du konfigurerer YouTube på PlayStation®4-konsoller.

Slik laster du ned YouTube-appen på PS4-konsoller

1. Gå til PlayStation™Store og søk etter YouTube. Velg Last ned.
  2. Gå til TV og video, og velg YouTube-ikonet fra installerte programmer.

Slik logger du på YouTube

1. Åpne YouTube-appen og velg Logg på
  2. Logg på med Google-kontoen din når du blir bedt om det.
    Hvis du har mer enn én Google-konto, må du sørge for å velge den kontoen som du bruker til YouTube.
  1. Åpne YouTube-appen og velg profilen din.

2. Velg Logg av.

Slik kobler du fra YouTube-kontoen på PS4-konsoller

1. Gå til Innstillinger Kontoadministrasjon Koble til andre tjenester.

2. Velg YouTube og Koble fra konto.

Slik strømmer du spilling på YouTube

Følg veiledningen nedenfor for å kringkaste og dele spilling fra PS4-konsollen på YouTube og andre strømmetjenester.

Slik ser du på 360°-videoer fra YouTube med PS VR på PS4-konsoller

1. Sørg for at appen er oppdatert. Marker YouTube-appen, og trykk på OPTIONS-knappen. Deretter velger du Se etter oppdateringer.
  2. Start YouTube-appen, og velg en 360°-video du vil se på. Hvis konsollen registrerer at PS VR-hodesettet er koblet til og slått på, blir du vanligvis bedt om å velge en modus:

Normal
    : Du kan se på vanlige videoer i kinomodus.
    VR: Du kan se på 360°-videoer.
  • Når du ser på 360°-videoer, kan både venstre og høyre styrespak på den tilkoblede kontrolleren brukes til å panorere rundt i videoen. Gå til YouTube for å bla gjennom det gjeldende utvalget av 360°-videoer.

Slik ser du på YouTube-videoer i 4K

Hvis du vil se på YouTube-videoer i 4K, trenger du:

• en PlayStation®5-konsoll eller PlayStation®4 Pro-konsoll konfigurert for 4K-bildekvalitet

• En Ultra HD- eller 4K-visningsenhet.

• en stabil Internett-tilkobling på minst 25 Mbps

Når en 4K-video er valgt, vil konsollen automatisk strømme innholdet i 4K-oppløsning. Hvis du vil forsikre deg om at du strømmer i 4K, går du til Innstillinger  > Vis videoinformasjon > Aktivert i YouTube-appen.

En 4K-video har vanligvis en oppløsning på 3840 x 2160. Bildekvaliteten avhenger også av videoen du strømmer.