Aktivere HDR på PS5-konsoller

Slik aktiverer du HDR på PS5-konsoller

Finn ut hvordan du aktiverer og justerer HDR på din PlayStation®5-konsoll.

Slik aktiverer du HDR på PS5-konsoller

1. Gå til Innstillinger > Skjerm og video.
  2. Velg Videoutgang > HDR.
  • Hvis du velger Alltid på, konverteres også spill og apper som ikke er HDR-kompatible, automatisk til HDR-utdata.
  • Hvis du velger På når den støttes, vises spill og apper som ikke er HDR-kompatible, i SDR (standard dynamic range).

Hva er HDR?

HDR gir høyere kontrast – eller større farge- og lysstyrkeområde – enn Standard Dynamic Range (SDR).

Selv om alle PS5™-konsoller har 4K- og HDR-funksjoner, avhenger den tilgjengelige bildekvaliteten av oppsettet på hjemmeunderholdningssystemet ditt.

Slik justerer du HDR-innstillingene på PS5-konsoller

1. Gå til Innstillinger > Skjerm og video.
  2. Velg Videoutgang > Juster HDR.

Har du problemer?

Hvis du har problemer med å aktivere HDR, kan du gå til diagnostikkverktøyet for PlayStation reparasjoner for å feilsøke.