Slik konfigurerer du YouTube på PS5-konsoller

Finn ut hvordan du konfigurerer YouTube på PlayStation®5-konsoller.

Slik laster du ned YouTube-appen på PS5-konsoller

1. På hjem-skjermbildet for spill velger du Medier, Alle apper og deretter YouTube.
  2. Velg Last ned.

Slik kobler du fra YouTube-kontoen på PS5-konsoller

1. Gå til Innstillinger Brukere og kontoer Koble til andre tjenester.
  2. Velg YouTube og Koble fra konto.

Slik strømmer du spilling på YouTube

Du kan kringkaste og dele spilling fra PS5-konsollen på YouTube og andre strømmetjenester ved hjelp av opprett-knappen.

Støttes YouTube av PS VR2?

Merk deg at YouTube-appen kun støtter PlayStation®VR2 i kinomodus*.

*PS VR2 støtter ikke 360° YouTube-videoer.

Slik ser du på YouTube-videoer i 4K

Hvis du vil se på YouTube-videoer i 4K, trenger du

• et PS5-konsolloppsett for 4K-bildekvalitet
  • en Ultra HD- eller 4K-visningsenhet
  • en stabil Internett-tilkobling på minst 25 Mbps

Når en 4K-video er valgt, vil konsollen automatisk strømme innholdet i 4K-oppløsning. Hvis du vil forsikre deg om at du strømmer i 4K, går du til Innstillinger  > Vis videoinformasjon > Aktivert i YouTube-programmet.

En 4K-video har vanligvis en oppløsning på 3840 x 2160, så hvis du ser disse verdiene, strømmer du i 4K-kvalitet. Bildekvaliteten avhenger også av videoen du strømmer.