Kompatibilitet med PS Portal

Finn ut mer om kompatibiliteten til fjernspilleren PlayStation Portal™ og lydenhetene du kan bruke med den.

Hvilken konsoll er kompatibel med PS Portal?

• PS Portal kan kobles til PlayStation®5-konsoller for Avstandsspill.
  • PS Portal er ikke kompatibel med PlayStation®4-konsoller.

Hvilke kablede lydenheter er kompatible med PS Portal?

Du kan bruke kablede hodesett eller ørepropper som er kompatible med en lydinngang på 3,5 mm.

Koble dem til hodesettkontakten på undersiden av PS Portal.

Hvilke trådløse lydenheter er kompatible med PS Portal?

Du kan bruke alle lydenheter med PlayStation Link™, for eksempel de trådløse PULSE Explorer™-øreproppene og det trådløse PULSE Elite™-hodesettet.

Med PlayStation Link kan lyden på den trådløse lydenheten raskt bytte mellom PS Portal, PS5®-konsollen og PC eller Mac.

Kan jeg spille av medieapper på PS Portal?

Apper under Medier-fanen på PS5-konsollen støttes ikke ved bruk av Avstandsspill.

Hvilke tilgjengelighetsinnstillinger på PS5-konsoller er kompatible med PS Portal?

På PS Portal påvirker tilgjengelighetsfunksjoner som er aktivert på PS5-konsollen din, bare bilder og kontroller som strømmes via Avstandsspill. De påvirker ikke brukergrensesnittet på PS Portal.

Når dette er aktivert på PS5-konsollen, er følgende tilgjengelighetsinnstillinger tilgjengelige når du bruker Avstandsspill på PS Portal:

• Tekststørrelse
  • Fet tekst
  • Høy kontrast
  • Vis markeringer for aktiverte innstillinger
  • Hastighet for å bla automatisk
  • Redusere bevegelse
  • Skjermleser
  • Transkripsjon av chat
  • Haptisk feedback under konsollnavigering

Enkelte tilgjengelighetsfunksjoner som er aktivert på PS5-konsollen, gjenspeiles ikke på bilder eller kontroller som strømmes til PS Portal via Avstandsspill:

• Zoom
  • Inverter farger
  • Fargekorrigering
  • Tilpasse knappetildelinger

Alle tilgjengelighetsfunksjoner som er aktivert på PS5-konsollen, vises på tilkoblede HDMI-skjermer (for eksempel TV-en eller dataskjermen din). De gjenspeiles også på trådløse DualSense-kontrollere som er koblet til PS5-konsollen.