PlayStation®VR-støtte

PlayStation®VR

Tilbake til kategorier
PS VR-konfigurering
Tilbake

PS VR-konfigurering

Kom i gang

Velg din PS VR-modell, og finn de relevante oppsettstrinnene ved hjelp av beskrivelsene nedenfor.

Konfigurere CUH-ZVR1
  • Skyvedeksel på prosessorenheten.
  • Serienummeret bak på prosessorenheten begynner med P01/P02.
  • Power-knappen er på fjernkontrollen på ledningen.
Konfigurere CUH-ZVR2
  • Solid prosessorenhet.
  • Serienummeret bak på prosessorenheten begynner med P03.
  • Power-knappen på undersiden av hodesettvisiret.

Du kan bruke VR-hodesettet over brillene dine, men vær forsiktig når du justerer visiret. Hvis brillene dine kommer borti linsen, kan det føre til at brillene dine, VR-hodesettet eller begge deler blir skadet. Ikke press inn eller skyv ut visiret for mye.

Hvis du merker at PS VR-omgivelsene er uklare når du bruker briller, kan du prøve å ta dem av og justere visiret på nytt før du begynner å spille. Prøv å spille med og uten briller for å finne ut hva som fungerer best for deg.

Slik får du mest mulig ut av PS VR

Begrens bruken av PS VR til innenfor spillområdet. Du kan samhandle med spill mer direkte fordi kameraet registrerer posisjonen, retningen og bevegelsen til VR-hodesettet.

Representerer bredden og dybden på spillområdet. Høyden på spillområdet avhenger av rekkevidden som registreres av kameraet.

PS VR-siktekontrolleren er en Bluetooth®-enhet. Du må pare kontrolleren når du bruker den for første gang, og når du bruker den med en annen PS4™-konsoll.

Når PS4-systemet er slått på, kobler du til kontrolleren med en mikro-USB-kabel. Deretter trykker du på 2 PS-knappen. Kontrolleren pares med systemet og slår seg på. Etter at du har paret kontrolleren, kan du koble fra mikro-USB-kabelen og bruke kontrolleren trådløst.

*PS VR-siktekontrolleren leveres ikke med mikro-USB. Bruk mikro-USB-kabelen til den trådløse DualShock 4-kontrolleren.

Tilbake til kategorier
PS VR-feilsøking
Tilbake

PS VR-feilsøking

Vanlige problemer

1. Koble fra PS Camera og koble det til igjen. Hold nede PS-knappen og gå til Lyd/enheter. Hvis PS Camera blir gjenkjent, ser du alternativet Demp mikrofonen for PlayStation Camera i menyen.
  2. Hvis PS Camera fremdeles ikke blir gjenkjent, holder du PS Camera tilkoblet, slår av PS4-konsollen og starter den på nytt.
  3. Prøv å konfigurere PS Camera på en annen PS4-konsoll hvis det er mulig.

Hvis problemet vedvarer etter at du har prøvd trinnene ovenfor, må PS Camera repareres.

1. Rengjør PS-kameralinsene med en ren, tørr mikrofiberklut. Ikke bruk vann eller andre rengjøringsmidler.
  2. Sjekk om linsene har sprekker eller er ødelagte.
  3. PS Camera har to linser – sørg for at ingen av dem er tildekket.
  4. Prøv å flytte deg nærmere kameraet. Den optimale avstanden er ca. 2 m.
  5. Ikke flytt PS-kameraet etter at du har konfigurert det.
  6. Sørg for at PS-kameraet står på et stabilt underlag. Hvis du flytter på det under spilling, kan det føre til sporingsproblemer.

Hvis problemet vedvarer etter at du har prøvd trinnene ovenfor, må PS Camera repareres.

Feilsøk problemer med etterslep, parkobling eller blinkende lys med PS VR-siktekontrolleren.

PlayStation-reparasjoner

Få hjelp og støtte for PlayStation-produktene dine.

Tilbake til kategorier

Håndbøker og garanti

Håndbøker

Finn håndboken for din konsoll eller enhet.

Finn informasjon om garantien for konsollene og enhetene dine.