PlayStation-spilling på PC

Tilbake til kategorier
PlayStation på PC
Tilbake

PlayStation på PC

Kontrollere og eksterne enheter som støttes

For å få den beste opplevelsen på PlayStation-spill for PC kan du bruke PlayStation-kontrolleren.

• Alle PlayStation Studios-spill på PC har støtte for en rekke inndataalternativer, slik som mus og tastatur ,samt andre spillkontrollere. Det varierer fra tittel til tittel.

Hvis du vil bruke den trådløse DualSense®-kontrolleren med kompatible spill og programmer på en støttet enhet, kan du koble til via USB eller Bluetooth® med noen få enkle trinn.

DualSense-kontroller

Enheter som bruker operativsystemene som er oppført nedenfor, eller nyere operativsystemer, støtter Bluetooth- og USB- tilkoblinger for den trådløse DualSense-kontrolleren. Når tilkoblingen er opprettet, kan du bruke den trådløse kontrolleren til å kontrollere kompatible spill og programmer.

macOS Big Sur 11.3tvOS 14.5
iOS 14.5Android 12
iPadOS 14.5
  • Windows PC-enheter støtter kontrolleren via en kablet tilkobling.
  • Det kan hende at enkelte funksjoner på kontrolleren ikke er tilgjengelige, avhengig av enheten. Det gis ingen garantier for at alle enheter er kompatible med kontrolleren.
  • For å sjekke hvilke Android-enheter som støtter DualSense-kontrollerdriveren, må du rådføre deg med produsenten av enheten din.

De fleste Windows PC-enheter støtter kontrolleren via en kablet tilkobling.

Du kan koble kontrolleren til en støttet enhet ved hjelp av en USB-kabel med en Type-C-kontakt.

DualSense Edge-kontroller

Enheter som bruker operativsystemene som er oppført nedenfor, eller nyere operativsystemer, støtter Bluetooth- og USB- tilkoblinger for den trådløse DualSense™-kontrolleren. Når tilkoblingen er opprettet, kan du bruke den trådløse kontrolleren med kompatible spill og programmer.

macOS Ventura 13.3iPadOS 16.4
iOS 16.4tvOS 16.4
  • Windows PC-enheter støtter kontrolleren via en kablet tilkobling.
  • Det kan hende at enkelte funksjoner på kontrolleren ikke er tilgjengelige, avhengig av enheten. Ikke alle enheter er kompatible med kontrolleren din.
  • Det kreves en PlayStation®5-konsoll for å redigere kontrollerprofiler og tilpasse knappetildelinger.

De fleste Windows PC-enheter støtter kontrolleren via en kablet tilkobling.

Du kan koble kontrolleren til en støttet enhet ved hjelp av en USB-kabel med en Type-C-kontakt.

DUALSHOCK 4-kontroller

Enheter som bruker operativsystemene som er oppført nedenfor eller nyere, støtter Bluetooth- og USB-tilkoblinger for den trådløse DUALSHOCK 4®-kontrolleren. Når tilkoblingen er opprettet, kan du bruke den trådløse kontrolleren til å kontrollere kompatible spill og programmer.

• Android™ 10 iOS 13
  •  iPadOS 13
  •  macOS Catalina
  •  tvOS 13

Du kan koble en trådløs DUALSHOCK 4-kontroller til en Windows-PC ved hjelp av en trådløs USB-adapter til DUALSHOCK®4 eller en kompatibel USB-mikrokabel.

Du kan koble en trådløs DUALSHOCK 4-kontroller til en Windows-PC ved hjelp av en trådløs USB-adapter til DUALSHOCK®4 eller en kompatibel USB-mikrokabel.

PlayStation VR2

Finn ut hvilke PC-spesifikasjoner som kreves for å bruke PlayStation®VR2 på en Windows®-PC, og hvilke andre typer maskinvare og apper som trengs.

Finn ut hvordan du konfigurerer PlayStation®VR2 på en Windows®-PC.

Feilsøking

Du finner serienummeret på baksiden av den trådløse kontrolleren under QR-koden.

• Serienummeret består av 17 alfanumeriske tegn.

Skann QR-koden på baksiden av den trådløse DualSense Edge-kontrolleren for å se serienummeret.

Du finner også serienummeret på baksiden av den trådløse kontrolleren, under QR-koden.

• Serienummeret består av 17 alfanumeriske tegn.

Finn feilsøkingstrinn for PS VR2-hodesettet og PC-adapteren.

Gå til diagnostikkverktøyet til PlayStation-reparasjoner hvis du har problemer med kontrolleren.

Tilbake til kategorier
Spill
Tilbake

Spill

Laster ned og installerer

Følg instruksjonene fra Steam eller Epic Games for å laste ned og starte spillet.

Venner og troféer

1. Trykk på Shift + F1 for å åpne PlayStation-overlegget.
  2. Velg Trofeer.
    Det vises en liste over alle trofégruppene i spillet.
  • Trykk på Shift + F1 for å åpne PlayStation-overlegget.
  • Velg Venner.
    Vennelisten din vises.

Støtte for PC-spill

Utforsk en rekke nye og kommende PlayStation-spill til PC.

Finn ut mer om Ghost of Tsushima™ Director's Cut for PC-utgavene, språkene som støttes i spillet, og hvordan du får tilgang til forhåndsbestillingsbonuser.

Har Helldivers 2 en online- eller flerspilleropplevelse?

Helldivers 2 forutsetter spilling på nett. Du kan spille med inntil fire spillere på nett.

• Helldivers 2 støtter plattformsuavhengig spilling.
    Du kan slå deg sammen med venner som spiller på PS5-konsoller eller PC.

Hva er minstekravene for å spille Days Gone på PC?

• 64-biters prosessor og Windows 10-operativsystem eller tilsvarende.
  • Intel Core i5-2500K@3,3 GHz, AMD FX-6300@3,5 GHz CPU eller tilsvarende.
  • 8 GB RAM
  • Grafikkort Nvidia GeForce GTX 780 (3 GB), AMD Radeon R9 290 (4 GB) eller tilsvarende.

Lær mer om de forskjellige Concord-utgavene, hvilke språk som støttes i spillet, og hvordan du får tilgang til forhåndsbestillingsbonuser.

Feilsøking av spill

1. Kontroller at du har installert de nyeste Windows-oppdateringene.
    Klikk på Windows-søkefeltet og skriv «Se etter oppdateringer».
  2. Oppdater drivere.
    Kontroller at driverne til skjermkortet, lydkortet, hovedkortet og prosessoren er oppdaterte. Du kan se produsentens nettsted hvis du vil ha mer informasjon.
  3. Slå av SLI eller skjermdeling.
    Hvis du kjører to skjermer eller to grafikkort i SLI, kan dette forårsake et problem med spillet ditt. Deaktiver SLI og koble fra tilleggskjermen før du starter spillet på nytt.
  4. Kontroller Internett-tilkoblingen.
    Kontroller internett-tilkoblingen eller spillserverens status hvis det er noe problem.
  5. Installer spillet på nytt.
    Prøv å avinstallere og deretter installere spillet på nytt på PC-en.

I noen spill kan du sende inn en krasjrapport i spillet. Dette alternativet vises når det oppstår en krasj. Du kan også ta kontakt med en spillspesifikk fellesskapshub.

Hvis du har spørsmål om kjøp av PC-spill, kan du gå til Steams brukerstøtte eller Epic Games-brukerstøtte for å få mer informasjon.

For spørsmål om et spill eller for å rapportere problemer i et spill, går du til PlayStations brukerstøtteside.

Trenger du hjelp til å finne feilsøking for en feilkode på PC? Søk etter feilkoden eller gå til huben for feilkoder.

Tilbake til kategorier
Konto
Tilbake

Konto

Opprette en konto

1. Gå til Kontoadministrasjon og velg Opprett ny konto.

2. Angi opplysninger og preferanser, og velg Neste på hvert skjermbilde.

3. Bekreft e-postadressen din. Se etter en bekreftelsesmelding i e-postinnboksen din. Følg instruksjonene i meldingen for å bekrefte e-postadressen.

For enkelte PlayStation-spill på PC kan du logge på PlayStation™Network for å få tilgang til bonusinnhold.

Logg på med en konto for PSN

For enkelte PlayStation-spill på PC kan du logge på PlayStation™Network for å få tilgang til bonusinnhold.

1. Kjøp, last ned og start et kvalifisert PlayStation-spill som kan spilles på PC.
  2. Gå til hovedmenyen for spillet, og velg Logg på.
  3. Logg på med påloggings-ID-en din, eller registrer deg.
    Kontotilkoblingen kan fullføres når du logger på (dette kan variere fra spill til spill).

Tilkoblingsprosessen kan variere fra spill til spill.

1. Kjøp, last ned og start et kvalifisert PlayStation-spill som kan spilles på PC.
    Velg alternativer for personvern og innstillinger i spillet under første oppstart.
  2. Følg instruksjonene på skjermen til du finner et alternativ for å koble til PSN.
    Det kan hende at en melding vises i stedet.
  3. Skriv inn påloggings-ID og passord eller opprett en ny konto hvis du ikke har en.

Kontotilkoblingen kan fullføres når du logger på (dette kan variere fra spill til spill).

Foreldrekontroller

Finn ut hvilke foreldrekontroller som kan aktiveres når du spiller PC-spill med PlayStation®.

Tilbake til kategorier
Kjøp
Tilbake

Kjøp

Kjøp

Du kan kjøpe tilgjengelige PlayStation-spill fra forhandlerne nedenfor.

Refusjoner

Ta kontakt med den rette forhandleren for å få hjelp hvis du har kjøpt et PlayStation-spill på PC.

Løse inn kupong

Finn instruksjoner hos den riktige forhandleren for å løse inn kuponger.