Slik kobler du Discord-kontoen din til PlayStation Network

Finn ut hvordan du kobler kontoen din for PlayStation™Network (PSN) til Discord-kontoen din.

Slik kobler du sammen kontoer online

1. Gå til Kontoadministrasjon.
  2. Gå til PlayStation Network > Tilkoblede tjenester.
  3. Velg Discord fra listen, og følg instruksjonene på skjermen for å koble til kontoene dine.
  1. Trykk på PS-knappen for å åpne kontrollsenteret, og velg Game Base > Discord.
  2. Velg Koble til konto
  3. Følg instruksjonene på skjermen.
  1. Åpne Discord-appen på Windows, macOS, Linux, iOS, Android eller Internett.
  2. Gå til Brukerinnstillinger > Tilkoblinger Legg til, og velg PlayStation-logoen.
  3. I neste vindu logger du inn med påloggings-ID-en og passordet til PSN, og så bekrefter du at du vil koble sammen kontoene.
  4. Når de er koblet sammen, kan du gå inn i Discord for å velge om online-ID-en skal vises i profilen din og for å bestemme om PlayStation Network-statusen din skal vises.
  • Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se støtteartikkelen for Discord.
  • Merk at du må sette personverninnstillingene Påloggingsstatus og Spiller nå på PSN til Alle for at påloggingsstatusen din skal vises på Discord.
  • Denne funksjonen er kanskje ikke tilgjengelig for alle barnekontoer, avhengig av alder og sted. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se støtteartikkelen om aldersbegrensning for Discord.
  • Foreldre og familieadministratorer kan kontrollere barnets tilgang og bruk av kommunikasjonsfunksjoner, inkludert tilgang til Discord, via foreldrekontrollinnstillingen for Kommunikasjon og brukergenerert innhold.

Slik kobler du Discord fra PlayStation Network

1. Gå til Kontoadministrasjon.
  2. Gå til PlayStation Network > Tilkoblede tjenester.
  3. Velg Discord for å koble kontoene fra hverandre.
  1. Gå til Innstillinger > Brukere og kontoer > Tilkoblede tjenester.
  2. Velg Discord, og velg deretter Koble fra konto.
  3. Velg Ja, koble fra.
    Discord er nå koblet fra, og det skal ikke lenger stå Tilkoblet ved siden av den.
  1. Åpne Discord-appen på Windows, macOS, Linux, iOS, Android eller Internett.
  2. Gå til Brukerinnstillinger > Tilkoblinger, og velg X-knappen ved siden av PlayStation-logoen.
  3. I den nye menyen bekrefter du at du vil fortsette med å koble kontoene fra hverandre ved å trykke på Koble fra-knappen.

Kan vennene mine se PSN-påloggingsstatusen min på Discord?

Å koble PlayStation Network-kontoen din til Discord er en god måte å dele spillaktiviteten din på PlayStation Network med venner på. Når du har koblet sammen kontoene, kan du dele følgende informasjon med Discord-brukere:

• påloggings-ID-en for PSN i Discord-profilen din
  • PlayStation-spill du spiller
  • Hvor lenge du har spilt

Slik angir du PSN-statusen som offline på Discord

Hvis du velger å vises som offline på PSN, vil heller ikke PSN-påloggingsstatusen vises i Discord. De skjulte spill-innstillingene dine gjelder også på Discord.

Vanlige spørsmål

Trenger jeg et Playstation®Plus-medlemskap?
Nei, du trenger ikke PlayStation Plus-medlemskap for denne funksjonen.

Hvilke PlayStation-konsoller kan jeg dele spillaktivitetene mine fra på Discord?
Du kan dele PSN-tilstedeværelsen og -spillaktivitetene dine på PS5®- og PS4®-konsoller via Discord ved å følge trinnene over.

Hvilke regioner støttes?
Denne funksjonen blir tilgjengelig for brukere der PlayStation Network- og Discord-tjenester er tilgjengelige.

Jeg endret online-ID-en min, men den er ikke oppdatert i Discord-appen. Hvordan fikser jeg det?
I de fleste tilfeller blir påloggings-ID-en din automatisk oppdatert ved påfølgende spillaktivitet på PlayStation-konsollen din etter at du har endret påloggings-ID-en din.  I noen tilfeller må du koble til kontoen din på nytt