Slik endrer du sikkerhetsinnstillingene på PSN

Finn ut hvordan du endrer kontoopplysninger som påloggings-ID, passord, sikkerhetsspørsmål og mobilnummer.

Deling av PlayStation™Network-opplysningene dine (PSN) kan gå på bekostning av kontosikkerheten din. Sørg alltid for at passordet og kontoopplysningene dine holdes hemmelige og trygge.

Slik endrer du sikkerhetsinnstillingene for PSN online

Når du endrer sikkerhetsinnstillingene dine, lagres de nye innstillingene på kontoen din og gjelder for alle enhetene og konsollene dine.

1. Logg på Kontoadministrasjon, og velg Sikkerhet.
  2. Klikk på Rediger ved siden av sikkerhetsinnstillingene du ønsker å endre.
  3. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre endringen.
    Det kan hende du må angi passordet ditt på nytt.

Hvis du ikke får logget på kontoen din, kan du se veiledningen nedenfor.

1. Gå til Innstillinger > Brukere og kontoer.
  2. Velg Konto > Sikkerhet.
  3. Velg den sikkerhetsinnstillingen du ønsker å endre.
  4. Følg instruksjonene på skjermen for å endre innstillingen.
    Det kan hende du må logge på igjen.

Hvis du ikke får logget på kontoen din, kan du se veiledningen nedenfor.

1. Gå til Innstillinger > Kontoadministrasjon.
  2. Velg Kontoopplysninger > Sikkerhet.
    Det kan hende du må logge på igjen.
  3. Velg sikkerhetsinnstillingen du ønsker å endre.
  4. Følg instruksjonene på skjermen for å endre innstillingen.

Hvis du ikke får logget på kontoen din, kan du se veiledningen nedenfor.

Hva er sikkerhetsinnstillingene på PSN?

Du kan konfigurere følgende sikkerhetsinnstillinger online.

• Påloggings-ID (e-postadresse)
  • Tilgangsnøkkel
  • Sikkerhetsspørsmål
  • Mobilnummer
  • 2-trinns bekreftelse
  • Passord for enhetsoppsett
    (tilgjengelig på PlayStation®3-konsoller og PlayStation®Vita-systemer)